Introductie

WELKOM BIJ Sonja Wiering-massages

Een goede massage is voor iedereen een weldaad; lichaam en geest ontspannen zich. Dit zijn genezingsvormen die in principe allen hetzelfde oerbegrip omvatten; aanraken met aandacht is helend.

surya02 - 512x512

Voetreflexmassage is een drukpunt-massagetechniek. Zoals het woord al zegt wordt het op de voeten toegepast met hun specifieke zônes en lichaamslijnen. Deze techniek is bedoeld om op genezende wijze het gehele lichaam te stimuleren bij allerlei aandoeningen en werkt ondersteunend bij diverse klachten.

Voetreflexmassage is een uitstekend hulpmiddel voor mensen die op holistische wijze behandeld willen worden aan een aandoening; d.w.z. het lichaam als geheel te zien. Geen enkele behandelmethode kan om het lichaam zelf heen; het lichaam is de heler en de therapeut helpt met de bewustwording van uw eigen geneeskracht, verborgen in uw fysiologisch systeem.

Door de ontspannende voetmassage wordt ook de bloedcirculatie gestimuleerd; het lichaam ontdoet zich van opgehoopte spanningen en u zult merken dat u zich na een voetreflexmassage helder en ontspannen voelt.

Voelt u zich prettiger in uw eigen omgeving, dan geef ik ook voetreflexmassage en massagebehandelingen bij u thuis met de Lafuma Air-comfort massagestoel.

Voor een thuisconsult geldt een toeslag van € 10,–.